Echipamente Profesionale LG

Performanță la Cel Mai Înalt Nivel

cu Echipamentele LG

Îți prezentăm gama de echipamente profesionale LG, care redefinește standardele spălătoriilor de rufe și care sunt special concepute pentru a face ca spălarea și uscarea hainelor să fie o experiență superioară.

Descoperă inovația și eficiența pe care o oferă echipamentele profesionale LG. Cu o gamă variată de produse de vârf, aceste echipamente redefinesc modul în care te ocupi de spălarea și uscarea hainelor în afacerea ta. Cu caracteristici premium și un accent pe consumul redus de resurse, echipamentele LG aduc un nivel superior de performanță și calitate în gestionarea spălătoriilor self service. Fie că ai o spălătorie industrială sau gestionezi o unitate medicală, echipamentele profesionale LG sunt alegerea inteligentă pentru eficiență și rezultate superioare. Alege LG Laundry Lounge și transformă-ți afacerea într-o experiență modernă și de succes!

Cu o pasiune pentru calitate și eficiență, echipamentele profesionale LG sunt proiectate pentru a îndeplini cele mai exigente cerințe și reprezintă o investiție mică cu un impact major.

1.
LG GIANT - C MAX (SPĂLARE)

Cu o capacitate impresionantă de 10 kg și o capacitate maximă de tambur de 13 kg, LG GIANT– C MAX este alegerea perfectă pentru spălătoriile industriale. Volumul cuvei de 102,7 litri asigură spațiu generos pentru toate tipurile de rufe, de la cele grele până la cele delicate. Cu programe presetate variate, inclusiv cele de temperatură înaltă și joasă, poți obține rezultate excelente în timp record. Flexibilitatea încălzitorului și tehnologia de extragere de ultimă generație fac din acest model un adevărat campion al eficienței.

Caracteristici tehnice

Capacitate 10 kg
Capacitate maximă a tamburului 13 kg
Volumul cuvei 102,7 litri
Programe presetate 90°C / 75°C / 60°C / 30°C sau 40°C / Rece
Număr de programe suplimentare 20
Flexibilitate încălzitor pornit/oprit DA
Durata programului (60°C) 57 de minute
Putere totală 3,6 kW
Specificații electrice 220-240V / 50Hz
Viteză de extragere (viteză mare) rpm 1200
Forța G 451
Nivel de zgomot < 62 dB
Pompă de drenaj DA
Greutate netă 87 kg
Greutate brută 96 kg
Dimensiuni – produs 686 x 767 x 983 mm
Dimensiuni – cutie 755 x 795 x 1127 mm
2.
LG GIANT - C PRO (USCARE)

Uită de așteptarea lungă pentru rufe uscate. Cu LG GIANT – C PRO, vei avea la dispoziție o mașină de uscat cu o capacitate de 10 kg și volumul cuvei de 207 litri. Poți alege din programe presetate pentru orice tip de încălzire, fie că preferi temperaturi înalte sau mai scăzute. Această mașină de uscat este alimentată eficient, indiferent dacă alegi varianta electrică sau pe gaz, și asigură o uscare rapidă și uniformă a rufelor.

Caracteristici tehnice

Tip încălzire Electric Gaz
Capacitate 10 kg 10 kg
Volumul cuvei 207 litri 207 litri
Programe presetate Temperatură înaltă / Temperatură medie / Temperatură scăzută / Fără încălzire Temperatură înaltă / Temperatură medie / Temperatură scăzută / Fără încălzire
Putere de încălzire 5,4 kW 0,4 kW
Specificații electrice 220-240V / 50Hz 220-240V / 50Hz
Tip de uscare Ventilație Ventilație
Greutate netă 59 kg 59 kg
Greutate brută 65 kg 65 kg
Dimensiuni nete 686 x 764 x 983 mm 686 x 764 x 983 mm
Dimensiuni brute 760 x 795 x 1170 mm 760 x 795 x 1170 mm
3.
LG TITAN - C MAX (SPĂLARE)

Cu o capacitate impresionantă de 15 kg și un tambur maxim de 18 kg, LG TITAN – C MAX este soluția perfectă pentru spălătoriile de mari dimensiuni. Împreună cu programe presetate versatile și flexibilitate în controlul încălzitorului, această mașină de spălat este proiectată pentru a face față celor mai dificile sarcini. Cu extragerea rapidă și niveluri reduse de zgomot, vei beneficia de performanță maximă și de confort pentru clienții tăi.

Caracteristici tehnice

Capacitate 15 kg
Capacitate maximă a tamburului 18 kg
Volumul cuvei 147 litri
Programe presetate 90°C / 75°C / 60°C / 30°C sau 40°C / Rece
Număr de programe suplimentare 20
Flexibilitate încălzitor pornit/oprit DA
Durata programului (60°C) 59 de minute
Putere totală 3,8 kW
Specificații electrice 220-240V / 50Hz
Viteză de extragere (viteză mare) rpm 1000
Forța G 342
Nivel de zgomot < 60 dB
Pompă de drenaj DA
Greutate netă 101 kg
Greutate brută 112,5 kg
Dimensiuni – produs 737 x 814 x 1036 mm
Dimensiuni – cutie 788 x 846 x 1125 mm
4.
LG TITAN - C LIGHT (USCARE)

LG TITAN C LIGHT este alegerea perfectă pentru uscarea eficientă a hainelor, cu o capacitate de 14 kg și un volum de cuvă de 254 litri. Indiferent dacă alegi varianta electrică sau pe gaz, această mașină de uscat oferă programe presetate pentru toate preferințele. Cu putere de încălzire optimizată și o tehnologie de uscare avansată, acest model îți oferă tot ce ai nevoie pentru a obține rezultate superioare.

Caracteristici tehnice

Tip încălzire Electric Gaz
Capacitate 14 kg 14 kg
Volumul cuvei 254 litri 254 litri
Programe presetate Temperatură înaltă / Temperatură medie / Temperatură scăzută / Fără încălzire Temperatură înaltă / Temperatură medie / Temperatură scăzută / Fără încălzire
Putere de încălzire 5,4 kW 7,4 kW
Putere de conectare 5,4 kW 0,4 kW
Specificații electrice 220-240V / 50Hz 220-240V / 50Hz
Tip de uscare Ventilație Ventilație
Greutate netă 68 kg 68 kg
Greutate brută 76 kg 76 kg
Dimensiuni nete 737 x 810 x 1022 mm 737 x 810 x 1022 mm
Dimensiuni brute 788 x 846 x 1146 mm 788 x 846 x 1146 mm

Performanță, Inovație și Eficiență

cu LG B2B LAUNDRY

La LG B2B LAUNDRY ne străduim să aducem performanță, inovație și eficiență în spălătoriile de rufe. Cu aceste echipamente profesionale LG, te poți aștepta la cele mai bune rezultate și la un serviciu de top pentru clienții tăi. Indiferent de nevoile tale, echipamentele profesionale LG sunt alegerea perfectă pentru performanță și eficiență. Descoperă viitorul spălătoriilor de rufe cu LG B2B LAUNDRY!

Fie că ești la conducerea unei spălătorii de rufe industriale sau la comanda unei unități medicale, echipamentele profesionale LG oferă performanță, eficiență și calitate la costuri reduse. Descoperă inovația și transformă-ți afacerea cu echipamentele profesionale LG.

SERVICII - Soluții Profesionale Pentru Diverse Domenii

Indiferent de domeniul tău de activitate, echipamentele profesionale LG sunt alegerea perfectă pentru o spălătorie de haine eficientă. Cu capacități mari și programe variate, vei putea spăla și usca hainele fără efort.

SELF SERVICE

Descoperă Libertatea de a Spăla Singur
Ai nevoie de o soluție rapidă pentru rufe? Self Service este alegerea perfectă pentru a spăla și usca hainele tale fără așteptare. Cu mașinile de spălat profesionale, vei avea controlul complet asupra procesului de spălare și vei putea economisi timp prețios.

SPĂLĂTORII

Eficiență în Gestionarea Spălătoriilor
Dacă ești la conducerea unei spălătorii de rufe, echipamentele profesionale LG sunt partenerul tău de încredere pentru a oferi servicii de top în cadrul spălătoriei de haine self service. Cu capacități mari și programe variate, vei satisface cu ușurință toate cerințele clienților.

CAMPING

Haine Proaspete, Oricând și Oriunde
Campingul este distractiv, dar rufele murdare nu sunt! Cu echipamentele profesionale LG, poți spăla și usca hainele în mijlocul naturii, fără nicio problemă. Experiența de camping va fi mai plăcută ca niciodată.

HOTELURI

Lux și Rafinament în Fiecare Detaliu
În industria hotelieră, calitatea este cheia. Oferă clienților tăi lenjerii impecabile cu ajutorul echipamentelor profesionale LG. Cu capacități mari și programe variate, vei asigura un sejur de neuitat pentru oaspeții tăi.

RESTAURANTE

Pentru Bucătării cu Standarde Ridicate
Restaurantele necesită lenjerii și uniforme impecabile. Cu mașini de spălat profesionale LG, vei obține mereu rezultate de top. Spală și usucă eficient hainele și echipamentele pentru bucătării și personalul tău.

SPITALE

Soluții Profesionale Pentru Diverse Domenii
În mediul medical, igiena este esențială. Echipamentele noastre profesionale LG asigură că hainele și lenjeriile sunt perfect curate și igienizate, pentru un mediu sigur și sănătos.

Scroll to Top