CONCEPTE SPĂLĂTORII

Prin cunoștințele noastre și strategiile pe care le-am dezvoltat pentru viitoarele afaceri, compania noastră asigură sprijin deplin și cooperare eficientă pentru realizarea spălătoriilor textile LG Laundry Lounge.

Spălătoriile Self Service & LG Laundry Lounge

Spălătoriile self service pentru rufe sunt echipate corespunzător cu echipamente sofisticate având un consum redus de apă și energie, pentru a asigura accesibilitatea clienților B2B.

Spălătoria LG Laundry Lounge este o investiție simplă și profitabilă pentru viitori antreprenori. Deschiderea și funcționarea acesteia necesită investiții reduse și o forță de muncă minimă, având costuri fixe scăzute. Necesitatea spălătoriilor cu auto servire se resimte inclusiv pe piața din România, iar cerea va fi în continuă creștere, ceea ce permite un randament rapid al investițiilor efectuate.

Utilizatorii acestui concept sunt turiștii, studenții, persoanele care nu dețin o mașină de spălat proprie, dar și cei care doresc un mod mai rapid de spălare și uscare și o capacitate mai mare de utilizare.

În același timp, utilizatori mai pot fi hoteluri, pensiuni, restaurante, instituții publice, cămine studențești, case de bătrâni și întreprinderi mici precum saloane de coafură, de înfrumusețare sau ateliere.

Sistemul LG Laundry Lounge este o investiție mică cu un impact major.

Scroll to Top