SERVICE & INSTALARE

GARANȚIE EXTINSĂ!
Pentru cei care aleg conceptul spalatoriei Laundry Lounge, echipamentele profesionale de spălat și uscat industriale vor beneficia de garanție extinsă și servicii adiacente acestora.

1. Instalare

Asigurăm realizarea unui circuit eficient a echipamentelor industriale de spălat LG, interconectate între ele și instalate corespunzător pentru a valorifica funcționalitatea lor cât și spațiul de desfășurare al clienților în spălătoriile self service.

După procesul de instalare al echipamentelor profesionale incorporate și anume : mașină de spălat industrială, mașină de uscat industrială, calandre sau echipamente de finisare rufe, toate acestea sunt verificate și testate pentru a ne asigura de buna funcționare a acestora la parametrii optimi, respectând caracteristicile de consum și emisii reduse.

2. Întreținere

Întreținerea Preventivă:
În acest sens executăm inspecția tehnică a echipamentelor, reparații mici dacă este necesar, controlul și reglarea funcționării la parametrii optimi prevăzuți de producători.

Întreținerea Perioadică:

Scopul principal al întreținerii regulate este de a efectua verificări și a acționa pentru a menține bunafuncționare a echipamentelor, fără a fi necesare schimbarea componentelor mașinii. Astfel, se realizează inspecția tehnică a mașinii, planul de reparație în cadrul planului de întreținere și controlul și reglarea funcționării echipamentelor profesionale de spălat rufe.

Întreținere Înlocuire:
Reparațiile au scopul de a elimina defecțiunile ce pot apărea pe parcursul duratei de viață al echipamentelor, și necesită înlocuirea elementelor deteriorate sau uzate. Cunoaștem necesitatea intervențiilor rapide pentru soluționarea oricărei probleme care ar putea să apară într-o spălătorie. LG B2B Laundry asigură servicii de reparații și întreținere pentru partenerii noștri. 

Scroll to Top