CONSULTANȚĂ

Suntem alături de dumneavoastră în tot acest proces. Societatea noastră vă oferă informații utile, sfaturi și strategii pentru afacerea dumnevoastră, astfel veți beneficia de consultanță gratuită pentru fiecare provocare pe care o întâmpinați în dezvoltarea spălătoriilor Laundry Lounge sau dezvoltarea spalătoriilor existente.

1. Planificare

Participăm activ în toate etapele de desfășurare al proiectului dumneavoastră de investiție.

Elementele prioritare pentru buna funcționare a proiectului de investiție precum fluxul de lucru, cerințe de stocare și legislația în vigoare, sunt luate în considerare încă de la început pentru a putea oferii servicii de planificare care duc la utilizarea optimă a spațiului.

Instalarea echipamentelor profesionale depinde de pregătirea preliminară, iar planificarea lucrărilor și împărțirea sarcinilor este determinată după inspecția spațiului. Acest lucru oferă clientului o dată exactă a finalizării instalării și testării.

2. Educație

Pentru eficiență maximă și funcționare promptă, partenerii noștri vor beneficia de training de specialitate pentru folosirea corectă a echipamentelor de spălat și uscat. Deși toate echipamentele noastre sunt dotate cu manual de instrucțiuni de la producător, considerăm că instructajul practic este esențial pentru o mai bună formare a abilităților și o înțelegere concretă a modului de utilizare al echipamentelor, astfel încât toate persoanele implicate să primească nivelul corect de pregătire pentru echipamentele alese.

Considerăm că succesul în afaceri este reprezentat de înțelegerea nevoilor dumneavoastră, ceea ce duce la furnizarea de echipamente eficiente din punct de vedere energetic și care sunt menite să vă satisfacă pe deplin nevoile

Scroll to Top